~ simran ~ - Kalendarium klasser workshops
 -
Klasser Workshops Retreat 2017/2018


Extra termin kundalini yoga för alla
6 nov-12 dec

Terminen förlängs med 6 tillfällen till. Vi kommer fördjupa oss i stressåterhämtning. Finn kraften igen och gå in i dig själv i rörelse och vila.
Måndagar kl 18.30 Kungsholmen
Tisdagar kl 17.00 Björkhagen
Pris 1,110:-
Boka på mail: info@simrancenter.com


Kundalini yoga hösttermin 2017

Äntligen dags igen för den härliga yogan varje vecka! Den här terminen kommer vi fokusera på inre organ och lära oss mer om hur olika känslor finner receptorer i olika organ, och hur yogan transformerar och håller oss friska. Vi kommer också fördjupa oss i meditation, och jag hoppas ni kommer känna av den fridfulla effekten.
12 veckor pris 2,220:-
Måndagar i Björkhagen kl 18.30-20.00
Tisdagar på Kungsholmen kl 17.00-18.30
Passar både nybörjare och vana. Välkommen att kontakta mig på mail: info@simrancenter.com


Retreat i tystnad med kundalini yoga och meditation på Frötuna gård & retreat,
27-29 april 2018

Finn friden och kraften igen med dessa dagar i retreat. Tre dagar utan onödiga störningar som tar av uppmärksamhet och kraft, vi lägger undan våra digitala enheter och sociala uppkoppling - tre dagar då du istället yogar och mediterar morgon och kväll, äter ren vegansk kost, tar ett värmande avkopplande hamambad, landar i dig själv samt gör det din själ längtar efter - kanske att bara vila, vandra i vacker natur, läsa, måla, skriva, dansa?
Vi bor på Frötuna gård & retreat, www.frotuna.nu, strax utanför Uppsala. En vacker herrgård som gjord för kontemplation. Retreaten är i tystnad förutom vid undervisningstillfällena, skulle behov av att prata om något dyka upp finns jag tillgänglig att lyssna och dela med mig av yogisk livssyn. Vi kommer gå djupare in i Kundalini yoga och meditation för släppa det vi bär på i onödan och komma tillbaka till vår glädje, lust och kreativitet. Jag berättar också mer om neurovetenskap och hjärnan, och varför yoga och meditation är så effektfullt.
En gåva till dig själv och ett andrum i livet.

* Helpension och hälsofika fm, em, kväll, te/kaffe, frukt/nötter
* Eget rum 
* Yoga och meditation morgon och kväll x 5
* Undervisning
* Hamambad med vilorum, bastu, pool
* Tillgång till salonger, meditationsrum, promenader etc
* Allt inkluderat 4900:-

Att gå i retreat är gammal andlig tradition som vi nu behöver mer än någonsin. Varmt välkommen att kontakta mig på tel. 0707463960  eller maila info@simrancenter.com

Retreat med Kundlini yoga, meditation och Ayurveda, Frötuna gård,
8-10 juni 2018

Detta retreat tillfälle får du både chansen att fördjupa dig i kundalini yogans välgörande effekter på kroppen och uppleva inre stillhet i meditation, samt lära dig mer om Ayurveda - yogans systervetenskap om kost och hälsa. Jag delar med mig på ett lättförståeligt och praktiskt sätt hur Ayurvedan fungerar och hur man använder den i vardagen för sin egen och familjens hälsa och energi. Tid för frågor och samtal kring Ayurveda.
Maten är utsökt, nyttig och närande i vacker miljö. Under egentiden har du chans att promenera, vila, läsa, fota eller vad din själ längtat efter. Ett spabesök i det härliga hamamet ingår också.

* Helpension vegan, och hälsofika fm, em, kväll, te/kaffe, frukt/nötter
* Eget rum 
* Yoga och meditation morgon och kväll x5
* Undervisning i Ayurveda
* Hamambad med vilorum, bastu, pool
* Tillgång till salonger, meditationsrum, promenader etc
* Allt inkluderat 4900:-
Boka gärna i tid för att vara säker på plats, info@simrancenter.com Välkommen!
Site Builder drivs av  Vistaprint