~ simran ~ - Ayurveda hälsa/behandlingar
 -
Ayurveda -
kontakt med det naturliga

 
Ayurveda är det äldsta kompletta hälsosystemet enligt World Health Organisation. Det härstammar från Indien och grunden i systemet är att människan är en del av ett större system och inte separerad från elementen såsom jord, eld, vatten, luft och eter. När den eviga rörelsen och växandet är i harmoni mår vi bra och har stark hälsa, men när obalans och ett visst mått av ofrånkomlig kaos råder påverkas vi negativt och vår organism utvecklar olika symptom på denna obalans.
 
Idealet är att ha kunskapen att leva sitt dagliga liv så harmoniskt som möjligt. Och när detta inte är möjligt, att så snabbt och effektivt som möjligt återskapa den individuella balansen innan symptom utvecklas till manifesterad sjukdom. På Simran Center kan du få komplett hälsovägledning med personlig hälsobok innehållande ayurveda och yoga, samt kroppsbehandlingar som ayurvedisk massage och ansiktsbehandling.
 

 
Ayurveda hälsorådgivning kundalini yoga stockholm kungsholmen 2016

* Ayurvedisk Hälsorådgivning: 

Första besöket görs en hälsoanalys där hela hälsohistoriken tas för att underlätta att finna grundorsaken för obalanser, för att sedan åtgärda dem med passande program för helhetshälsa som stöder alla kroppens processer som matsmältnings, nerv, immun och endokrina systemet. 

Vid det andra besöket har jag satt ihop en hälsoplan för dig som vi går igenom. Eftersom ayurvedan ser människan som en helhet så finns alla bitar med som skapar god hälsa t ex vilken kost som passar dig där du är i livet just nu. Livsstilsråd och eventuella tillskott för sömn, hormoner, lust, koncentration och energinivåer mm ingår också. Jag har efter många år inom yoga och ayurveda specialiserat mig på kvinnors hälsa och hormoner i de olika faserna i livet. Dessutom innehåller den personliga hälsoplanen ett yogaterapi pass, meditation och andningsövning som passar just dina behov. Det här är några av de anledningar som man kan få hjälp av ayurvedan men man behöver inte ha uttalade problem för att ha nytta av sitt personliga hälsoprogram som en karta till god hälsa:

* stress
* magproblem
* övervikt
* klimakteriet
* hudproblem
* sömnproblem
* humör och energinivå
* sexlust
* minnet
* värk
* ryggproblem

Varje besök tar 1 timme och vi träffas två gånger. I priset 1800:- ingår de två besöken och det personliga hälsoprogrammet. Därefter är du välkommen att höra av dig vid frågor, och vid protokoll som reningsprogram eller viktminskning en återkoppling efter programmets genomförande.
Boka på info@simrancenter.com eller ring 0707 463960
Mottagning på Kungsholmen, Alströmergatan 36.
Här är en kort video där jag berättar om hälsorådgivningen, kopiera och klistra länken i webbläsaren::
https://www.youtube.com/watch?v=QDryuovGxqE

* Yogiskt perspektiv på ditt liv - samtal med Siri

Kanske är det något du går och tänker på men inte kommer någon vart - något som skaver eller oroar. Det kan röra vad som helst i ditt liv där du skulle behöva få en överblick och råd från den yogiska kunskapsbanken där vi tittar på livet med helikoptersyn och med symbolik. Du kan nu boka in dig för personligt samtal med Siri. Välkommen att höra av dig om du känner att detta skulle vara till hjälp.
Pris: 1 tim:  690:-
        3 tillfällen 3x600:-


 * Ayurvedisk ansiktsbehandling:

"Vata, Pitta eller Kapha hud? Siri Simran ger din hud bäst vård med naturliga produkter och din själ en rofylld upplevelse."

Med lång erfarenhet från prisbelönt Spa är jag mycket glad att kunna erbjuda Ayurvediska ansiktsbehandlingar i Stockholm skräddarsydda för klienten.
Endast naturliga produkter av hög och effektiv kvalitet används. I denna ingående och exklusiva ansiktsbehandling ingår rengöring, exfoliering, stärkande mask som ger lyster, ayurvedisk lyftande massage med serum, vårdande oljor av bl a ros, imortelle och neroli. I behandlingen ingår en mycket avkopplande massage av huvudet, axlar, armar och händer för total avspänning. En underbart lyxig och rogivande behandling med det allra finaste från naturens skönhet, och en njutning för alla sinnen.
60 min, 790:-
 
 
ayurveda stockholm kungsholmen
* Ayurvedisk Abhyanga massage:

Helkroppsmassage med varm olja innehållande ört och blomsteressenser skräddarsydda för individens totala avkoppling, återhämtande från stress, frigörande av toxiner och förbättrade kroppsfunktioner. Det engelska uttrycket "The Royal treatment" kommer från den indiska abhyanga massagen eftersom den brukade vara förbehållen kungligheter. 60 min 790:-

Kontakta info@simrancenter.com eller tel: 0707463960.
 

Plats: Kungsholmen, Stockholm 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint