~ simran ~ - Kundrekommendationer
 -
Vad elever och klienter tycker:
Retreaten på Frötuna gård&retreat, Kundaliniyoga, meditation, tystnad, hjärnan" april 2019:

"Jag var med på Siris retreat på Frötuna gård och jag var alldeles tagen efter helgen. Det var så många starka och värdefulla stunder under helgen. Jag kom hem med mer närvaro och flera nya insikter som jag behövde i mitt liv. Så återigen, tack!"
Elin B. 

"Tack för fina dagar på Frötuna gård nu i april. Vacker miljö och  omgivningar kombinerad med den goda maten och din yoga och meditation ( jag bara ”älskar” klangskålen). Jag tyckte det var väldigt intressant att lyssna på dina föredrag och speciellt när du berättade om compassion."   
Lena Å. 

"Tack för en skön helg på Frötuna! Jag tycker det var ett bra upplägg med både teori och yoga. Skönt med tystnaden! Och så den fantastiska miljön och maten förstås!"
Maria H.

Om "Tyst retreat med kundalini yoga och meditation" Frötuna gård 18-20 augusti 2017:

Annika Håll Lindström:
"Tack för en helt underbar helg.
Siri är en fantastisk lärare på alla vis.
Jag kände att jag utvecklades ännu mer i kundaliniyogan och fick göra flera övningar som jag inte gjort tidigare.
Allt Siri berättade och lärde oss var så fint och så sant. 
Så mycket tänkvärt och klokt Siri sa, alla borde gå en
kurs med henne.
Önskar jag bodde i Stockholm så jag kunde gå på Siris yogaklasser. 
Den här helgen lever jag på länge!"

Anna Lind:
"Helgen var helt fantastisk och så effektfull tillsammans med 
tystnaden som jag längtat så mycket efter.
Det fantastiska lugnet som kommer av att få äta långsamt, smaka på maten, bara var
utan att behöva konversera och vara trevligt social.
Det var så skönt att få vara i sin egna bubbla och varva den med meditation och 
yoga i denna fantastiska miljö 
Jag kommer gärna igen på nästa retreat på Frötuna och jag kan varmt rekommendera Siri."

Eva Lindberg:
"Underbar helg. I mycket bra form!"

Åsa Weitzberg:
Jag vill tacka för en fantastisk yoga helg med Siri och underbara Frötuna. Det var den mest professionella yoga undervisningen jag fått (jag har hållit på i många år), Siri kan yogan från grunden. Siri har stabiliteten och andligheten, vilket är två delar som måste finnas med. Hon kan dessutom "hålla i" hela gruppen med dess olika behov. Varmt tack, tills vi ses igen!

Anders Nilsson:
"Jag hade stora förväntningar på retreaten men också lite nervositet då jag aldrig yogat/mediterat tidigare. Jag är ej heller en som äter vegetarisk kost ofta. Efter helgen tillsammans med Siri och de andra deltagarna så tycker jag att jag har fått bevis på att yoga och meditation gör skillnad. Det normala i mitt liv är full kalender/högt tempo för mig har retreaten inneburit en bra förståelse att med ganska små medel (yoga/meditation) kan göra stor skillnad."


Carina F:
 "Fick en underbar retreathelg med Siri, maten och den underbara omgivningen. Uppskattade verkligen tystnaden, framförallt vid måltider då man uppskattade mer smaken, lukten och färgerna av kosten, i vanliga fall pratar man alldeles för mycket vid måltider."


Om retreaten på Frötuna Gård & Retreat 7-9 april 2017:

Emelie. S. Wikborg:
"Helgen betydde mycket för mig. Att få stanna upp i stillhet och tystnad, att känna hur jobbiga tankar och känslor liksom rann av mig under övningarna, det var så helande och renande. För första gången på flera månader kunde jag känna mig glad igen och känna hur livet tog fart inom mig."

Helena Johansen:
"Tack för fina dagar på Frötuna! Det var mäktigt och speciellt inte minst med tanke på attentatet samma dag. Det blev väldigt tydligt hur yogan kan hjälpa oss i svåra stunder! Du är en fantastisk yogalärare och tack för alla fina meditationer!"

Kristina Boberg:
"Jag har aldrig gjort något liknade tidigare och för mig var det en mycket positiv upplevelse att umgås utan att prata. Lagom balans mellan samvaro (måltider o yoga) och egentid. Väldigt fina områden också som jag försökte utforska på morgonen innan frukost.  Jag gillade också att vi kunde prata med varandra på fredagskvällen. Maten på Frötuna var även helt underbar."   


Om Wellness resan till Mallorca 30/9-4/10 2017:

Pia Wellros:
" Vi hade en underbar resa där vi fick landa i lugn och ro i oss själva framför allt genom Siris lugna och behagliga uppenbarelse. Våra yogamorgnar med utsikt över medelhavet var fantastiska. Siri tog oss igenom behaglig Kundaliniyoga som avslutades med guidad meditation. Siri är enormt kunnig  inom sina områden och vi fick lära oss otroligt mycket. Framför allt hade vi en föreläsning inom Ayureveda och kvinnors hälsa/ hormoner som var väldigt intressant, där Siri förklarade enkelt och spännande ett ämne som känns högst aktuellt. Efter vår resa var jag mycket nöjd, Siri är en fantastisk person. Hon har så mycket gedigen kunskap och är väldigt intressant och rolig att lyssna på.  Jag önskar denna resa hade varat i flera dagar då jag kände att det fanns så mycket att utforska och lära inom detta område." 

Sara Dannborg:
" Jag reste med Siri till Mallorca i oktober 2016. Det var en underbar upplevelse på alla sätt. De fantastiskt avslappnande och energigivande yoga-passen varvades med meditation och föreläsningar om bland annat kvinnans hormonella faser och hur vi med hjälp av naturliga tillskott kan stödja kroppens egen läkning och balans. Siri förmedlar också sin djupa kunskap om kropp, själ, yoga och Ayur Veda med en sådan värme och empati. Det är som att lugnet och visdomen smittar av sig!Jag har lärt mig mycket och känner stor skillnad i mitt mående när jag försöker följa Siris råd. Tack vare Siris fina upplägg för vistelsen med yoga och meditation både morgon och kväll, kände jag mig snabbt betydligt mindre stressad. Jag upplevde också att hela gruppen som reste till Mallorca kom in i en lugn och meditativ stämning som gjorde så gott för oss stressade mitt-i-livet-kvinnor. Djupa samtal varvades med sköna stunder vid poolen. Det var en resa jag bär med mig länge och som gav mersmak!"

Birgitta Grunnesjö:
"Jag tycker att upplägget på Mallorca resan var mycket bra, med morgonyoga utomhus i ca 1,5 h innan solens strålar blev för varma. Det var ett underbart sätt att komma i balans inför dagen och samtidigt mjuka upp kroppen. Även om jag inte hade yogat på över tio år, var det inga problem att komma in i det igen. Siri's lugna, metodiska och lustfyllda yogapass var perfekt anpassade även för oss "nybörjare".
Dessutom tyckte jag att det var oerhört intressant att lära mig mer om ayurveda.
Överhuvudtaget medförde yogaresan att jag återupptog yoga i en mycket stressfull period i mitt liv, vilket har varit ett viktigt instrument för mig att inte tappa balansen. Jag fortsätter definitivt efter sommaren och skulle gärna åka på fler yogaresor arrangerade av Siri, gärna som Mallorcaresan (nära vatten) med vacker utsikt och god, nyttig mat!"

Yogaklasser under terminerna:

Anna Eriksson, VT-16:
"Fantastisk yoga! Mina varmaste rekommendationer!"

Nenne Annarella Lyktberg, VT-16:
"Jag har bara hunnit uppleva ett av Siris yogapass och det var en magisk upplevelse!"

Jacqueline Hessner, VT-16:
"Siri är heelt suverän, på alla sätt! Klasserna är omväxlande och nivån är individuell och tillåtande så att jag kan utgå från hur jag mår just där och då. Toppklass!"

Pia Edwardzon, VT-16:
"Vill å det varmaste rekommendera Siri´s yoga klasser !"

Jill Weijmers, VT-16:
"Yoga med Siri är fantastiskt!"

Maja Alarik Brantås, Ht-13:
"Nu känns det som att jag kommit en liten bit på väg att få mitt "liv" tillbaka. Yogan är viktigaste förutsättningen för mitt psykiska och fysiska välmående, och blir också en hjälp för mig att hålla riktningen  i kost och sömn. Så tacksam."
 
Tina Nilsson, VT-13:
"Yogan är det bästa jag någonsin börjat på och Siri Simran är fantastiskt duktig på vad hon gör, man märker skillnaden om man prövar på någon annanstans, Siri Simran ser alltid till att det är perfekt balans, och utstrålar så mycket lugn och harmoni." 

Annika Berg, Kundalini Yoga vt-12:
"Yogaklasserna med Siri Simran har tagit mig ett steg längre till att se mig
själv och andra i ett större perspektiv och jag tar klokare beslut både i
arbetslivet och privat. Mitt humör har blivit jämnare och Yogan ger mig ett lugn och gör mig mer stresstålig. Allt detta utan att det känns att jag har ansträngt mig särskilt mycket! Siri är en klok och följsam lärare som utstrålar godhet och värme!"

Claes Adams, Kundalini Yoga vt-12:
"Vill starkt rekommendera Kundalini Yoga som är en träningsform där man långsiktigt bygger upp sin smidighet och kondition, samtidigt som man blir mer medveten och lugnare till kropp, själ och sinne. Vill också passa på att varmt rekommendera yogaläraren Siri Simran och hennes kurser i yoga och meditation, där träning blandas upp med kloka råd, kosttips, humor och intressanta samtal. Träningen påverkar, utvecklar och ger effekt inom alla områden - Börja!"

Annika Gunnarsson Stålemark, Kundalini Yoga vt-12:
"Jag mådde så bra av din yoga, fick ett slags lyckorus på väg hem och kunde brista ut i skratt på bussen!! Har aldrig varit med om något liknande :-) Kroppen mådde också bra!

Lisa Tiberg, Kundalini Yoga vt-12:
"Jag har en längre tid tänkt att prova på kundalini yoga och i vintras, precis när jag behövde det som allra mest, fick jag nys om Simran Center. Yogapassen med Siri Simran har spelat en avgörande roll i mitt liv under vårterminen. De har hjälpt mig att gå ur en depression mot ett liv som är ljust och kärleksfullt, precis som det ska vara. Siri Simran utstrålar godhet och positiv energi. Hon är en sann inspiratör och jag är så tacksam över att ha hittat hit. Jag ser med glädje fram emot höstterminen med henne och de andra yogisarna."

Siobhan Aspell, Kundalini Yoga student since 2006:
"I came to my first Kundalini Yoga class with Siri Simran in the Autumn of 2006. I was worried that I was not flexible enough and that my mind was too busy to really get any benefit from a yoga class. After one class I could feel the positive effects of the yoga and the wonderful teacher. I found some of the postures challenging but this actually encouraged me to come back to class to improve myself.  Siris soothing gentle voice and kind nature really helped me meet my challenges and keep up. There was never any judgement or critisism. Constant encouragement and support flowed from teacher to student. Siri used beautiful music as a background to her classes which really helped me to relax. She always had a candle lit during class which gave a devotional aspect. Kundalini Yoga with Siri Simran was so much more than just a class. Attending her class was an uplifting experience to body, mind and spirit. These classes helped me persevere through times of trauma in my life. I am eternally grateful that I found Kundalini Yoga and Siri when I did. She was my first Kundalini Yoga teacher and I hold her fully responsible for making me become a more conscious and aware person. She inspired me to train to become a teacher myself so that I might elevate and serve others as she did for me. I highly recommend her as a teacher. Being a student of hers is an absolute blessing. Sat Nam."

Comment on Linkedin professional network: Zoe Fitzgerald, Marketing Manager, Renvyle House Hotel (business partner) : “Siri was with us from the start of setting up the Simran Rooms at Renvyle. With great advise on what was required and she provided Ayurvedic Treatments from here for our guests and those living and staying in the area. During the year Siri held weekly yoga, relaxation & meditation classes for our guests of all ages and our guests loved this. They also thought Siri was a great teacher. It was a pleasure to work with Siri, always calm, great ideas and a true professional when it came to looking after people. We hope she might come back to us again some day!” October 12, 2011

From Linkedin professional network: Lorna McDowell, Organisational Transformation
(client)
Lorna hired Siri Simran as a Personal Trainer in 2005
Top qualities: Personable, Expert, High Integrity “I have hired Siri Simran to facilitate personal development groups on several occasions, rediscovering each time her natural ability to create an oasis of calm and beauty in a frantic world. Her natural radiance creates a unique and magical space for clients to experience themselves through yoga, meditation and mindfulness.” October 11, 2011

Details of the recommendation from Janet O'Toole: "SiriSimran worked on an adult education programme in the West of Ireland provided high quality Kundalini yoga classes to diverse groups in the community. Siri's classes were always extremely well attended and she put a lot of effort into preparing for the classes and in delivering her students a very high standard of programme. I was delighted for Siri when she moved to Sweden but we lost a great yoga teacher."
Service Category: Yoga teacher
Year first hired: 2002 (hired more than once)
Top Qualities: Great Results, Personable, Expert
 
From Linkedin professional network: Caitríona Nic Ghiollaphádraig(client)
Caitríona hired Siri Simran as a Massage therapist in 2001 and hired her more than once. Top qualities: Expert, Good Value, High Integrity “When Siri Simran lived in Ireland I had regular massage from her. She was excellent and took time and care to attend to the various needs of my body. Her gentle manner was very soothing to my mind as well.I highly reccommend her.” November 3, 2011
From Linkedín professional network: "Siri Simran is a very trust worthy and honest employee. She is very willing and works very well with people. Her students are extremely fond of her and miss her from Connemara.”April 18, 2012
Top qualities:Personable, Expert, High Integrity
Sorcha O'Toole hired Siri Simran as a Yoga instructor for the Adult Education 2002, and hired her more than once

From Linkedin professional network: Linda Hamfors  Owner, Andverk (academic)
“Siri it a very wise and warm woman who brings insight and compassion to every discussion she is in. I can highly recommend her to anyone who is interested in personal development and mindfulness.” October 19, 2011
Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

From Linkedin professional network: Irene Baker, (client), Stockholm, Sweden, February 4, 2012:
“If you need to relax and find your inner strength, you should try Siri Simrans Yoga classes. Siri is a very spiritual and experienced teacher who radiates calm and self confidence, reflecting the possibilities each and everyone surely has as a treasure inside,waiting to be revealed. Go and visit her classes in Kungsholmen at her newly opened Simran Yoga center, You won't be disappointed!”

Om yogaresan till Connemara, Irland 2015:

 "Till min stora glädje ordnade Siri en yogaresa till vackra Connemara på Irland och det var en resa utöver mina vanliga resor. Blev otroligt varmt välkommen av Siri, liksom de anställda på Renvyle Hotel. Under de alldeles för få dagar som jag tillbringade med yogagruppen fick jag uppleva mycket, både för kropp och själ. Omgivningarna var fantastiska, bara de i sig ingöt lugn i en livfull själ. Så förutom härlig kundaliniyoga och meditation (vid havet!) med Siri, så fick vi åka på olika utflykter varje dag. Vi besteg berg (jag skämtar inte - vi gjorde det!), red hästar på havsbotten (nope - skämtar inte den här gången heller), besökte Kylemore Abbey och den lilla vackra kuststaden Clifden (rekommenderar besök i vintageshoppen, så mysig!). Som pricken över i åt vi dessutom fantastisk mat, allt närproducerat och ekologiskt. Nu, några månader efter resan när jag skriver detta, känner jag fortfarande lugnet och glädjen. Rekommenderar denna resa varmt!" Ann Medvik, 05/2015

"Vårens resa till Irland var en fin upplevelse. Att befinna sig på det vackra hotellet Renvyle med yoga och meditation på förmiddagarna, var bara det värt resan. Lägg sedan till trevliga utflykter och ett avslut på dagen med en mycket god middag.
Siri och hennes man Peter var väldigt generösa och tog hand om oss på allra bästa sätt. Trots att vi bara var där knappt en vecka hann vi uppleva mycket, och jag kände mig både utvilad och glad när jag kom hem.Jag ser fram emot nästa resa!"
Eva Torngren 05/2015

"Vår yogaresa till Connemara med Siri var fantastik på flera sätt. Vi hade 3 timmarspass med yoga varje dag vilket var underbart för kropp och själ.
Siri inspirerar och har mycket kunskap om yoga och ayurveda som hon gärna delar med sig av.  
Yogaresan var väl planerad och jag fick ut mycket av resan. Härliga naturupplevelser. Mest hade vi yoga och meditation inne i ett underbart rum med havsutsikt
och fågelkvitter vilket var skönt och avslappnande. Vi var även ute vid Atlanten vilket gjorde att yogan gav extra kraft och energi.
På eftermiddagarna fick vi möjlighet att uppleva mycket av Connemara och dess natur på våra utflykter. Det var bland annat ridning och vandring uppför berg.
Underbart! Jag kan starkt rekommendera en yogaresa med Siri som tar hand om yogan och meditation på bästa sätt."
Jill Weijmers 2015-06-03  

Några röster från Mindfulness gruppen HT-11:
"Du hjälper mig att känna att jag är bra. Du hjälper mig att känna efter och att det jag känner är okej. Härlig övning att gå i närvaro. Fick en aha-upplevelse att jag flyr från min kropp för att jag längtar efter frihet. Jag behöver acceptera min kropp och mitt liv, och införliva glädjen som finns inom mig.
Kram, Tack!"   N, 11-10-19
"Avslappnande, rogivande. Tror det kan förändra ens förhållande till världen genom en mer avspänd attityd.
Tack!"     C, 11-10-19 
"Givande, andning rörelse närvaro. Skönt, livsgivande att gå ner i varv. Smärtan kan bejakas och är då ej farlig. Otroligt skönt att bara vara just nu - livet kan vara oerhört oroligt, men här och nu är det vackert. Oron försvann och glädjen kom fram. Vill lära mer - om jag vågar vara närvarande - vågar också andra vara närvarande, man blir inget hot. Jag är inte längre rädd så jag behöver inte försvara mig"     L, 11-10-19
"Träning av min balans vidgade mina sinnesintryck. Spänningar har byggts upp under åren, mindfulness kan vara ett medel att komma underfund med hur det hänger ihop."      K,   11-10-19
"Balans - sinnen - närvaro - inre lugn"    D, 11-10-19

Site Builder drivs av  Vistaprint