~ simran ~ - Om mig
 -
               Siri Simran Malmhake
 
  


Siri Simran, yogalärare och mindfulnessinstruktör stockholm kungsholmen ayurveda
Jag heter Siri Simran Malmhake och är 55 år ung, min familj består av maken och våra barn som nu alla läser på universitet. Jag har lång erfarenhet som Kundalini yoga & meditationslärare, MBSR diplomerad Mindfulnessinstruktör enligt Professor Jon Kabat Zinn, kostrådgivare/hälsopedagog, samt Ayurvedisk terapeut och hälsorådgivare. 

Jag blev introducerad till meditation vid tioårs ålder, och fortsatte vid 18 med yoga. Ett antal år ägnade jag åt kung fu och qigong. Intensiv yogalärarutbildning i USA följde, med den internationellt kända läraren och författaren till många yogaböcker, Gururattana PhD. Min huvudsakliga ayurvediska utbildning leddes av indiska lärare vars familjer utövat Ayurveda i många generationer, och min grundläggande spa och hälsoutbildning studerade jag i London på Complection International. Min utbildning inom Mindfulness Based Stress Reduction är certifierad av prof Jon Kabat-Zinn, författare och forskare inom mindfulness.

På Irland fortsatte jag med eget företag som tillhandahöll klasser och kurser i yoga och mindfulness stresshantering för privatpersoner, företag och offentliga sektorn. Också anställd på det prisbelönta Delphi Mountain Resort Spa som instruktör och terapeut, och sedan tillfrågad att bygga upp den ayurvediska spa och yoga verksamheten på Renvyle House Hotel, Connemara, Irland. Många härliga år spenderade jag på detta unika spa, "Simran Rooms", som blev mycket populärt med såväl hotell och konferensgästerna, liksom lokalbefolkningen. Sedan 2010 finns jag i Stockholm med mottagning på Kungsholmen för klasser, kurser och hälsokonsultationer, samt vissa yogaklasser på andra platser i Stockholm.

Jag har haft äran att arbeta med ett mångfald individer och grupper under mina många år inom området hälsa och stresshantering. Jag använder mig av den erfarenhet och kunskap jag byggt upp för att hjälpa mina deltagare och klienter till hälsa som håller i längden. Vid sidan av studerar jag Neuroscience and Behaviour med ett amerikanskt universitet vilket ger mig djupare kunskap om kopplingen mellan kropp, hjärna, tanke, känsla och beteende. Jag har även i många år följt och studerat Dr Dharma Singhs arbete inom kognitiv hälsa framförallt som förebyggande av åldersrelaterade minnesproblem.

För dem som är redo att uppleva harmoni i kropp och sinne, lära sig mer om hur kroppen fungerar och hur vi stödjer optimal hälsa så finns jag här med min kunskap, erfarenhet och dedikation.
Välkommen!

 
 
  
 
 
kundalini yoga stockholm kungsholmen 
 
 
 
 
 
Plats:  Kungsholmen och Björkhagen
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint