top of page

Ayurveda

- gammal kunskap, modern

 vetenskap

Ayurveda är det äldsta kompletta hälsosystemet enligt World Health Organisation. Det härstammar från Indien och grunden i systemet är att människan är en del av ett större system och inte separerad från elementen såsom jord, eld, vatten, luft och eter. När den eviga rörelsen och växandet är i harmoni mår vi bra och har stark hälsa, men när obalans och ett visst mått av ofrånkomlig kaos råder påverkas vi negativt och vår organism utvecklar olika symptom på denna obalans.


Idealet är att ha kunskapen att leva sitt dagliga liv så harmoniskt som möjligt. Och när detta inte är möjligt, att så snabbt och effektivt som möjligt återskapa den individuella balansen innan symptom utvecklas till manifesterad sjukdom.

* Ayurvedisk Hälsorådgivning:


Första besöket görs en hälsoanalys där hela hälsohistoriken tas för att underlätta att finna grundorsaken för obalanser, för att sedan åtgärda dem med passande program för helhetshälsa som stöder alla kroppens processer som matsmältnings, nerv, immun och endokrina systemet.


Vid det andra besöket har jag satt ihop en hälsoplan för dig som vi går igenom. Eftersom ayurvedan ser människan som en helhet så finns alla bitar med som skapar god hälsa t ex vilken kost som passar dig där du är i livet just nu. Livsstilsråd och eventuella tillskott för sömn, hormoner, lust, koncentration och energinivåer mm ingår också. Jag har efter många år inom yoga och ayurveda specialiserat mig på kvinnors hälsa och hormoner i de olika faserna i livet. Dessutom innehåller den personliga hälsoplanen ett yogaterapi pass, meditation och andningsövning som passar just dina behov. Det här är några av de anledningar som man kan få hjälp av ayurvedan men man behöver inte ha uttalade problem för att ha nytta av sitt personliga hälsoprogram som en karta till god hälsa:


* stress

* magproblem

* övervikt

* klimakteriet

* hudproblem

* sömnproblem

* humör och energinivå

* sexlust

* minnet

* värk

* ryggproblem


Varje besök tar 1 timme och vi träffas två gånger. I priset 1800:- ingår de två besöken och det personliga hälsoprogrammet. Därefter är du välkommen att höra av dig vid frågor, och vid protokoll som reningsprogram eller viktminskning en återkoppling efter programmets genomförande.

Boka på info@simrancenter.com eller ring 0707 463960

Mottagning på Frödingsgatan 9 i Fredhäll, samt i Björkhagen

Här är en kort video där jag berättar om hälsorådgivningen, kopiera och klistra länken i webbläsaren::

https://www.youtube.com/watch?v=QDryuovGxqE

Plats: Kungsholmen, Stockholm 

bottom of page