Etablera din dagliga yogastund på sommaren
 -
RSS

Senaste inläggen

A look at the use of AI in digital mental health
Sömn i midsommartider
Om armhålor och svett
Veckobrev 10&11 VT-17 Fysiska kroppen
Veckobrev 8 VT-17 mer om meditativa sinnet

Kategorier

Ayurveda
Chakra
Deodorant
Detox
Detox Ayurvedisk rening April 2016
Emotionell hälsa
Frekvens, ljud, yoga
Hjärnan
Immunförsvaret
Kost
Kundalini yoga 10 subtila kroppar
Magen
Meditation
Råd för solskydd
Rygghälsa
Sömn
Sömn och stress
Stress och beteende
Tarmflora/inflammation/hjärna sambandet
drivs av

Allt om ett friskt liv

Etablera din dagliga yogastund på sommaren

Sommarsemestern är en bra tid att försiktigt inkorporera lite daglig yoga och meditation. Den bästa yogan är ju den yogan som faktiskt utförs, så det är bättre att få in tio minuter varje dag än ingen alls. Man behöver alltså inte köra ett helt pass för att det ska få effekt. Morgonen är bästa tiden att yoga då får man med sig den goda energin resten av dagen. Jag brukar säga att jag skulle själv aldrig komma på tanken att lämna huset utan att ha gjort yoga och meditation - det skulle kännas som att gå ut utan att ha duschat och borstat tänderna! Yogan är alltså som en  mental rengöring och förberedelse för dagen.  Uppvärmningsövningar som får igång blodcirkulation, mjukar upp leder och fördjupar andningen,  sedan följt av fem minuters meditation, ger en fin start på dagen där du stärker dig själv och blir tåligare mot stress. Så passa på när du har ledigt att skapa denna livgivande vana som du sedan inte kommer vilja vara utan. Gå gärna in på länken "Video" på denna hemsida för en komplett Kundalini Yoga uppvärming. 
Site Builder drivs av  Vistaprint