Ahh äntligen yogahöst igen!
 -
RSS

Senaste inläggen

A look at the use of AI in digital mental health
Sömn i midsommartider
Om armhålor och svett
Veckobrev 10&11 VT-17 Fysiska kroppen
Veckobrev 8 VT-17 mer om meditativa sinnet

Kategorier

Ayurveda
Chakra
Deodorant
Detox
Detox Ayurvedisk rening April 2016
Emotionell hälsa
Frekvens, ljud, yoga
Hjärnan
Immunförsvaret
Kost
Kundalini yoga 10 subtila kroppar
Magen
Meditation
Råd för solskydd
Rygghälsa
Sömn
Sömn och stress
Stress och beteende
Tarmflora/inflammation/hjärna sambandet
drivs av

Allt om ett friskt liv

Ahh äntligen yogahöst igen!

Snart kommer höstens klasser igång, och som alltid ser jag mycket framemot att träffa gamla och nya elever. Många har hört av sig och berättat hur de saknat sin yoga. Fastän jag gör mitt bästa för att inspirera mina elever att etablera en egen daglig yoga rutin (och många gör det!) så vet jag hur väl vi behöver en plats och en lärare kontinuerligt där vi endast gör yoga och inget annat. Hemma far tankarna gärna till allt annat man "borde" göra, men i yogalokalen finns bara plats för övningarna, andningen, vilan och närvaron - en gåva att få landa i sig själv och förnya styrkan både fysiskt, mentalt, emotionellt och på andlig nivå.
Gratis prova på Kundalini Yoga klass tisdag 26 augusti kl. 17.00 på Kungsholmen - måste bokas.
Terminen fortsätter v36 måndagar kl 19.00 i Gamla Stan och tisdagar kl. 17.00 på Kungsholmen. Eventuellt kan det bli klasser i Hammarby Sjöstad också, håller tummarna!
Tider finns nu att boka in sig för en personlig ayurvedisk hälsokonsultation. Den innehåller så mycket matnyttigt från både yogan och ayurvedan om hur man bibehåller sin hälsa och man får sin alldeles egna hälsobok som Siri satt ihop.
Vill passa på att rekommendera Janesh Vaidyas senaste bok "Yoga är min terapi" som finns att köpa på Bokus.com till bra pris. Den har fina råd om hur man yogar efter sin dosha, en bra kunskap att ha så att man själv kan justera tempo och intensitet i klass.<a href="http://www.bokus.com/bok/9789113055213/yoga-ar-min-terapi-yogaprogram-for-din-kroppstyp-baserat-pa-ayurveda/" target="_blank">Yoga är min terapi : yogaprogram för din kroppstyp baserat på ayurveda (Norstedts)</a>
Hör av dig om du har frågor och undringar om yogan och ayurvedan - info@simrancenter.com

Ha en fortsatt fin sommar!

/Siri
Site Builder drivs av  Vistaprint