Veckobrev 8 VT-17 mer om meditativa sinnet
 -
RSS

Senaste inläggen

A look at the use of AI in digital mental health
Sömn i midsommartider
Om armhålor och svett
Veckobrev 10&11 VT-17 Fysiska kroppen
Veckobrev 8 VT-17 mer om meditativa sinnet

Kategorier

Ayurveda
Chakra
Deodorant
Detox
Detox Ayurvedisk rening April 2016
Emotionell hälsa
Frekvens, ljud, yoga
Hjärnan
Immunförsvaret
Kost
Kundalini yoga 10 subtila kroppar
Magen
Meditation
Råd för solskydd
Rygghälsa
Sömn
Sömn och stress
Stress och beteende
Tarmflora/inflammation/hjärna sambandet
drivs av

Allt om ett friskt liv

Veckobrev 8 VT-17 mer om meditativa sinnet


Fjärde kroppen – det neutrala sinnet

Ingången till frid. Öppningen till mirakel.

Veckobrev 8

Vårt positiva sinne leder in till aspekten av vårt neutrala sinne. Ett neutralt sinne lägger grunden för kontakten med det större, med det gudomliga, med intelligens och förståelse. Med ett neutralt sinne kan vi etablera kontakt och leva efter värderingar som icke-dömande, vilket i förlängningen stödjer oss att känna oss trygga. Vi inser också att i den gudomliga intelligensen finns ingen ilska eller rädsla, och vi kan få uppleva känslan av extas från att helt enkelt bara leva och ha liv. Frihet från rädsla, sorg, ilska, inte undra på att det är skönt att leva med ett neutralt sinnet. I utrymmet som skapas av ett fridfullt och öppet sinne kan även ”mirakel” inträffa – våra önskningar manifesteras med den lätthet som bara ett skapande universum med fria tyglar kan åstadkomma, jag har själv många exempel på detta. Synkronicitet alltså att en passande händelsekedja för det högsta bästa, uppstår som en naturlig följd av det neutrala sinnets expansiva horisont där stagnation, rädsla, dömande, ilska, inte sätter upp barriärer mot skapandet av vad som ska finnas i den här dimensionen.
#kundaliniyoga
Site Builder drivs av  Vistaprint