~ simran ~ - Hem
 -


Yoga   Ayurveda Coaching  Mindfulness 
med Siri Simran MalmhakeI nutidsmänniskans liv har inre och yttre stress ökat. Det här påverkar oss på flera plan eftersom vi biologiskt inte har resurserna att hantera det snabba samhället, vår egen önskan om att prestera, och med många olika krav. Snabbt, fort och mycket. Men - vi ska ju hålla hela livet!

Grunden för god hälsa vilar på 3 pelare - kost, livsstil (inklusive motion) och stresshantering. Att ha stark hälsa och motståndskraft är ett pågående arbete som vi måste utföra varje dag, därför behöver det vara lätt och utan möda. Kunskap om yoga, ayurveda, kost och stresshantering är en naturlig lösning till hur vi kan ha god hälsa och ett långt liv.
 
För mig som lärare och rådgivare är det viktigt att alla oavsett förutsättning kan utföra de kunskaper jag lär ut, och att kost och livsstilsråd ska vara enkla att införliva i sin vardag. Jag intresserar mig speciellt för kvinnors hälsa och stresshantering, de olika faserna i en kvinnas liv och hur vi bäst stödjer och balanserar hormonproduktionen samt vilken kost som passar vid olika åldrar.

Det är framförallt dessa modaliterna jag lär ut:

* Kundalini Yoga och meditation - jobbar systematiskt igenom alla kroppens system 
* Ayurvedisk Hälsorådgivning - individuell hälso och kostrådgivning
* Coaching och samtal - yogiskt perspektiv på ditt liv för vidareutveckling 
* Mindfulness - meditation och tekniker för att hantera stress 
* Ayurvediska spa terapier - stressreducerande och föryngrande
* Föreläsningar - på arbetsplatser och organisationer om grunden för hälsa: kost,  
   motion, stressreducering


Nytt!

Snart lanseras SpaSkin by SiriSimran - mitt eget hudvårdskoncept byggt på naturliga högkvalitativa oljor och rena high tech ingredienser - samt ärlighet! Det här är min gåva till alla kvinnor, att kunna använda produkter som jag vet fungerar och som är handgjorda med kärlek, och mantra!


 

 
Kundalini Yoga ayurveda stockholm kungsholmen 

 
 
 


Site Builder drivs av  Vistaprint