top of page

Vad elever och klienter tycker:

Retreat på Frötuna gård & retreat:

Yoga, meditation, tystnad, selfcompassion mot stress:

"Jag har landat lite efter helgen nu och vill bara tacka dig för ett underbart retreat. Det var en fantastisk upplevelse, god mat, trygg stämning och vacker miljö. Sessionerna gav mig verkligen tid att reflektera inåt och jag tar med mig många goda saker från dessa dagar. Att bara få lägga undan telefonen en hel helg var bland annat väldigt nyttigt för mig.

På något sätt känner jag mig mer grundad i mig själv och som min chef sa i morse: du ser lycklig ut.

Vilket jag känner mig som: trygg, lycklig och med ny energi."

Elin C


"Fantastiska, fina och inspirerande Siri.

Jag kan inte stort nog uttrycka hur värdefull helgen på Frötuna blev för mig.

Tack för din klokhet, din värme och storhet.

Jag kände mig så trygg och välkommen och vågade ge mig själv möjligheter som jag så länge skjutit undan.

Jag kommer vårda den här möjligheten ömt i mitt hjärta och vet att det här är början på något större och livsviktigt.

Jag uppskattade extra mycket den variation av fakta, erfarenhet och inspiration som du delade med dig av.

Mina varmaste tack och ser fram mot nästa möjlighet jag får att ta del av din kunskap & visdom."

Helena


"Siri, Tack för den bästa helgen i mitt liv!"

Malin Å 


"Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta, för en fantastisk helg.

I fredags kom jag stressad och stukad till Frötuna, igår kom jag hem med ett leende i själ så väl som på läpparna, mjuk och lätt i kropp och sinne. Jag känner att mitt vanliga jag börjar blomma igen.

Siri du har verkligen förmågan att hålla ihop gruppen och skapa värme, förtroende och tillit samt förmedla kunskap, yoga och meditation på ett varmt och inspirerande sätt.

Jag är lyckligt lottad som fått vara en del av den här retreaten.

Varmt Tack!"

Ylva G


"Ett stort tack för en fantastiskt härlig och harmonisk helg.

Väl genomförda pass och skön blandning mellan rörelse och stillhet och bara vila som gjorde att jag kom i ytterligare kontakt med mig själv.

Jag blev påmind om hur viktigt det är att lyssna in min kropp.

Sist men inte minst en fantastisk miljö och vällagad mat med det lilla extra.

Stort tack - jag gör gärna om detta!"

Hans P


"Jag var med på Siris retreat på Frötuna gård och jag var alldeles tagen efter helgen. Det var så många starka och värdefulla stunder under helgen. Jag kom hem med mer närvaro och flera nya insikter som jag behövde i mitt liv. Så återigen, tack!

Elin B.


"Tack för din generositet med din kunskap, värme och närvaro. Jag känner mig tacksam och ödmjuk. Så fint hur du bygger den trygga och tillåtande stämningen."

Susanne D B


"Siri, innerligt tack för den upplevelse du bjudit på: närvaro, kunskap, reflektion, omvårdnad, tillåtelse, respekt, introspektion, kontakt med varelser och vår planet i det som är nu, skönhet, yogaflöden, meditationsflöden, insikter, inspiration & insikter, prana & livsvilja & lust, motivation, kreativitet."

Susanne D B


"Siri är helt fantastisk. Kunnig, varm, trygg, sann ledare. Med enorm kunskap om hjärna, kropp och själ föreläser hon. Hennes djupavslappnande meditationer och stärkande yoga rekommenderas varm till alla som vill finna inre ro och välmående. Jag fick med mig så mycket ny kunskap och bra verktyg från Siris underbara retreat på Frötuna. Evigt tacksam."

Anna Nilarp


"Tack för fina dagar på Frötuna gård nu i april. Vacker miljö och omgivningar kombinerad med den goda maten och din yoga och meditation ( jag bara ”älskar” klangskålen). Jag tyckte det var väldigt intressant att lyssna på dina föredrag och speciellt när du berättade om compassion."

Lena Å.


"Varmt Tack för helgen på Frötuna du ledde så inkännande. Jag fick vila och vidga horisonten, med fokus på kroppen, känslorna, närvaron i nuet i fina guidade meditationer. Klangskålarnas vackra klingande sjungande bär jag inom mig, liksom energigivande långa djupa lugna andetag, mantrat och de så livsviktiga stretchingarna.

Utsikten där på Frötuna är magnifik över sjön och spat med bastu och kall simtur i bassängen (som visst var öppen för oss!) en höjdare. De stora salarna och brasorna skönt avkopplande.

Bästa semestern jag haft på länge!

Tack!"

Sunniva E


"Tack för en skön helg på Frötuna! Jag tycker det var ett bra upplägg med både teori och yoga. Skönt med tystnaden! Och så den fantastiska miljön och maten förstås!"

Maria H.


”Jag vill tacka för skön återhämtning på Frötuna. Nu har jag börjat tänka annorlunda och tar hand om mig själv på ett annat sätt. Sakta kommer energin tillbaka och ”hjärndimman” lättar.”

Katarina D


"Stort tack för underbara dagar på retreaten. Kom hem med inspiration och ny energi!"

Camilla Z.


”Det var en lärorik, avskalad och vacker retreat men också omtumlande med allt som kommer upp i min kropp och själ.

Känner stor ödmjukhet inför processen.

Tack för allt du gav.”

Lotta Ö


”Vill tacka för en fin helg. För mig var den oerhört välgörande.

Jag känner mig stärkt av att få ta del av dina tankar och din kunskap och hoppfull av att ha fått med mig lite praktiska verktyg hem. Jag blev särskilt berörd av ditt ”mellansnack” under yogapasset nu på förmiddagen: Det gäller att ha sina prioriteringar rätt! Och det är dags för nya (kvinnliga) värden!”

Maria B


"Tack för en helt underbar helg. Siri är en fantastisk lärare på alla vis. Jag kände att jag utvecklades ännu mer i kundaliniyogan och fick göra flera övningar som jag inte gjort tidigare. Allt Siri berättade och lärde oss var så fint och så sant. Så mycket tänkvärt och klokt Siri sa, alla borde gå en kurs med henne. Önskar jag bodde i Stockholm så jag kunde gå på Siris yogaklasser. Den här helgen lever jag på länge!"

Annika H L


"Helgen var helt fantastisk och så effektfull tillsammans med tystnaden som jag längtat så mycket efter. Det fantastiska lugnet som kommer av att få äta långsamt, smaka på maten, bara vara utan att behöva konversera och vara trevligt social. Det var så skönt att få vara i sin egna bubbla och varva den med meditation och yoga i denna fantastiska miljö Jag kommer gärna igen på nästa retreat på Frötuna och jag kan varmt rekommendera Siri."

Anna L


"Underbar helg. I mycket bra form!"

Eva L


"Jag vill tacka för en fantastisk yoga helg med Siri och underbara Frötuna. Det var den mest professionella yoga undervisningen jag fått (jag har hållit på i många år), Siri kan yogan från grunden. Siri har stabiliteten och andligheten, vilket är två delar som måste finnas med. Hon kan dessutom "hålla i" hela gruppen med dess olika behov. Varmt tack, tills vi ses igen!"

Åsa W


"Jag hade stora förväntningar på retreaten men också lite nervositet då jag aldrig yogat/mediterat tidigare. Jag är ej heller en som äter vegetarisk kost ofta. Efter helgen tillsammans med Siri och de andra deltagarna så tycker jag att jag har fått bevis på att yoga och meditation gör skillnad. Det normala i mitt liv är full kalender/högt tempo för mig har retreaten inneburit en bra förståelse att med ganska små medel (yoga/meditation) kan göra stor skillnad."

Anders N


"Fick en underbar retreathelg med Siri, maten och den underbara omgivningen. Uppskattade verkligen tystnaden, framförallt vid måltider då man uppskattade mer smaken, lukten och färgerna av kosten, i vanliga fall pratar man alldeles för mycket vid måltider."

Carina F


"Helgen betydde mycket för mig. Att få stanna upp i stillhet och tystnad, att känna hur jobbiga tankar och känslor liksom rann av mig under övningarna, det var så helande och renande. För första gången på flera månader kunde jag känna mig glad igen och känna hur livet tog fart inom mig."

Emelie S W


"Tack för fina dagar på Frötuna! Det var mäktigt och speciellt inte minst med tanke på attentatet samma dag. Det blev väldigt tydligt hur yogan kan hjälpa oss i svåra stunder! Du är en fantastisk yogalärare och tack för alla fina meditationer!"

Maria E


"Jag har aldrig gjort något liknade tidigare och för mig var det en mycket positiv upplevelse att umgås utan att prata. Lagom balans mellan samvaro (måltider o yoga) och egentid. Väldigt fina områden också som jag försökte utforska på morgonen innan frukost. Jag gillade också att vi kunde prata med varandra på fredagskvällen. Maten på Frötuna var även helt underbar."

Kristina B

Om Wellness resan till Mallorca 30/9-4/10 2017:

Pia W:


" Jag reste med Siri till Mallorca i oktober 2016. Det var en underbar upplevelse på alla sätt. De fantastiskt avslappnande och energigivande yoga-passen varvades med meditation och föreläsningar om bland annat kvinnans hormonella faser och hur vi med hjälp av naturliga tillskott kan stödja kroppens egen läkning och balans. Siri förmedlar också sin djupa kunskap om kropp, själ, yoga och Ayur Veda med en sådan värme och empati. Det är som att lugnet och visdomen smittar av sig!Jag har lärt mig mycket och känner stor skillnad i mitt mående när jag försöker följa Siris råd. Tack vare Siris fina upplägg för vistelsen med yoga och meditation både morgon och kväll, kände jag mig snabbt betydligt mindre stressad. Jag upplevde också att hela gruppen som reste till Mallorca kom in i en lugn och meditativ stämning som gjorde så gott för oss stressade mitt-i-livet-kvinnor. Djupa samtal varvades med sköna stunder vid poolen. Det var en resa jag bär med mig länge och som gav mersmak!"


Birgitta G:


"Fantastisk yoga! Mina varmaste rekommendationer!"


Nenne L, VT-16:

"Jag har bara gått en klass med Siri än så länge, men det var helt magiskt!"


Jacqueline H:

"Siri är heelt suverän, på alla sätt! Klasserna är omväxlande och nivån är individuell och tillåtande så att jag kan utgå från hur jag mår just där och då. Toppklass!"

 • "Yoga med Siri är fantastiskt!"

 • Maja B, Ht-13:


 • "Yogan är det bästa jag någonsin börjat på och Siri Simran är fantastiskt duktig på vad hon gör, man märker skillnaden om man prövar på någon annanstans, Siri Simran ser alltid till att det är perfekt balans, och utstrålar så mycket lugn och harmoni."

 • Annika B, vt-12:

 • själv och andra i ett större perspektiv och jag tar klokare beslut både i jobbet och privat."


 • "Vill starkt rekommendera Yoga som är en träningsform där man långsiktigt bygger upp sin smidighet och kondition, samtidigt som man blir mer medveten och lugnare till kropp, själ och sinne. Vill också passa på att varmt rekommendera yogaläraren Siri Simran och hennes kurser i yoga och meditation, där träning blandas upp med kloka råd, kosttips, humor och intressanta samtal. Träningen påverkar, utvecklar och ger effekt inom alla områden - Börja!" Clas A

 • Annika G S, vt-12:


 • "Jag har en längre tid tänkt att prova på yoga och i vintras, precis när jag behövde det som allra mest, fick jag nys om Simran Center. Yogapassen med Siri Simran har spelat en avgörande roll i mitt liv under vårterminen. De har hjälpt mig att gå ur en depression mot ett liv som är ljust och kärleksfullt, precis som det ska vara. Siri Simran utstrålar godhet och positiv energi. Hon är en sann inspiratör och jag är så tacksam över att ha hittat hit. Jag ser med glädje fram emot höstterminen med henne och de andra yogisarna."

 • Siobhan A, Yoga student since 2006: • (client)

 • Lorna hired Siri Simran as a Personal Trainer in 2005 • From Linkedín professional network: "Siri Simran is a very trust worthy and honest employee. She is very willing and works very well with people. Her students are extremely fond of her and miss her from Connemara.”April 18, 2012

 • Sorcha O'Toole hired Siri Simran as a Yoga instructor for the Adult Education 2002, and hired her more than once

 • From Linkedin professional network: Linda Hamfors Owner, Andverk (academic)

 • Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

 • From Linkedin professional network: Irene Baker, (client), Stockholm, Sweden, February 4, 2012: • "Siri och hennes man Peter var väldigt generösa och tog hand om oss på allra bästa sätt. Trots att vi bara var där knappt en vecka hann vi uppleva mycket, och jag kände mig både utvilad och glad när jag kom hem. Jag ser fram emot nästa resa!"

 • "Siri inspirerar och har mycket kunskap om yoga och ayurveda som hon gärna delar med sig av.

 • och fågelkvitter vilket var skönt och avslappnande. Vi var även ute vid Atlanten vilket gjorde att yogan gav extra kraft och energi.

 • Underbart! Jag kan starkt rekommendera en yogaresa med Siri som tar hand om yogan och meditation på bästa sätt."


 • "Du hjälper mig att känna att jag är bra. Du hjälper mig att känna efter och att det jag känner är okej. Härlig övning att gå i närvaro. Fick en aha-upplevelse att jag flyr från min kropp för att jag längtar efter frihet. Jag behöver acceptera min kropp och mitt liv, och införliva glädjen som finns inom mig.

 • "Avslappnande, rogivande. Tror det kan förändra ens förhållande till världen genom en mer avspänd attityd."Givande, andning rörelse närvaro. Skönt, livsgivande att gå ner i varv. Smärtan kan bejakas och är då ej farlig. Otroligt skönt att bara vara just nu - livet kan vara oerhört oroligt, men här och nu är det vackert. Oron försvann och glädjen kom fram. Vill lära mer - om jag vågar vara närvarande - vågar också andra vara närvarande, man blir inget hot. Jag är inte längre rädd så jag behöver inte försvara mig" L, 11-10-19

 • "Balans - sinnen - närvaro - inre lugn" D, 11-10-19

bottom of page